Federaciones
Inicio > Federaciones >
 

Catalunya


Posicionamiento del PSUC Viu sobre los resultados electorales en Catalunya


PSUC Víu / 02 nov 06

Barcelona a 2 de Novembre de 2006

El proppassat dia 1 de novembre Catalunya va optar per les polítiques progressistes. Des del PSUC Viu ens alegrem profundament del gran èxit electoral de la coalició ICV-EUiA de la qual formem part.

La nostra força política, ICV-EUiA, ha estat capaç de ser l'única opció que ha augmentat de vots en termes absoluts i de diputats/des amb un 33 % d'increment. Això indica que els Catalans i Catalanes volen una Catalunya de progrés i d'esquerres.

Lamentablement no totes les valoracions són positives. L'alta abstenció (més del 45 %) i els més de 60.000 vots en blanc, inviten a pensar en uns ciutadans i ciutadanes descontents amb el sistema de representació electoral i descontents amb la penosa actuació de molts dirigents polítics. És imprescindible que es desenvolupin mesures destinades a apropar les institucions als ciutadans i que tornin a recuperar aquella sensació de que el parlament és la expressió del poble.

Des del PSUC Viu i dins d'EUiA continuarem apostant per la formació d'un govern d'esquerres , un govern tripartit, que amb la màxima honestedat política, desenvolupi actuacions que vagin en benefici de la gent i
especialment dels treballadors i treballadores.

Així doncs, el PSUC Viu, el partit que represento, reitera la satisfacció pels resultats obtinguts per ICV-EUiA, així com la necessitat que a Catalunya torni a configurar-se el Govern Catalanista i d'Esquerres del tripartit amb el propòsit de superar els desencerts del anterior mandat i de desenvolupar a Catalunya les polítiques progressistes que els ciutadans i ciutadanes ens demanen.

Albert Escofet i Sànchez SECRETARI GENERAL PSUC Viu

 
Recomienda esta web
Correo-e
PCE
Inicio | Favoritos | Contacto | Mapa | Ayuda | Afiliaciones | Lta Correo |
Optimizado a 800 x 600 pixeles